EjoyMedia Header  
  EjoyMedia Header  
 
 
    Intrebari frecvente  
 

EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design Login

Username :

Password :Forgot Details?
Intrebari frecvente


Cum intru in contact cu dumneavoastra ?

Intelegem faptul ca sunteti ocupat si ca un nou proiect va poate rapi timp important,  de aceea venim noi la dumneavoastra la o data si o locatie stabilite de comun acord. Un agent al EnjoyMedia va va vizita pentru a determina care sunt specificatiile ridicate de proiect. Functie de programul dumneavoastra, veti stabili o intalnire pe parcursul careia veti primi raspunsuri la toate intrebarile pe care le aveti si sugestii pentru solutionarea lor. De asemenea pe durata desfasurarii proiectului beneficiati de asistenta in privinta solutiilor tehnice si grafice care sa va puna in cea mai buna lumina produsele sau serviciile.

Cine se ocupa de partea de rezervare a numelui domeniului ?

Cand ne luam angajamentul pentru realizarea unui site luam asupra noastra toate aspectele tehnice, astfel ca ne asumam sarcina de a ne ocupa si de rezervarea domeniului si configurarea lui. Dumneavoastra va ramane sa stabiliti numele acestuia.

In numele cui va fi cumparat domeniul ?
Cui apartin numele domeniului si planul de hosting ?

Odata ales numele domeniului, noi ne ocupam de rezervarea si configurarea lui. Facturarea numelui domeniului se va face folosind detaliile firmei dumneavoastra, astfel ca proprietarul de drept al domeniului sunteti chiar dumneavoastra, avand libertate deplina in ceea ce priveste deciziile privind partenerii cu care doriti sa colaborati pe viitor. Intrucat la realizarea proiectelor web, oferim in general servicii de gazduire pe perioada de un an de la semnarea contractului, nu aveti de ce sa va faceti griji in aceasta privinta. Dupa scurgerea acestei perioade, data fiind flexibilitatea sitului puteti alege daca ramaneti alaturi de noi sau alegeti un alt partener pentru hosting.

Cum se stabilesc aspectul si functionalitatea sitului ?
Care sunt pasii de la prima intalnire pana la finalizarea sitului ?

Inainte de a incepe lucrul efectiv la proiectul dumneavoastra, veti stabili specificatiile impreuna cu agentul care va viziteaza. Odata stabilite aspectele legate de functionalitate, va transmitem primele propuneri de design, iar pe baza lor, tinand cont de modificarile pe care le doriti, realizam conceptul grafic final. Urmeaza implementarea functionalitatii (programarea propriu-zisa) , timp in care dumneavoastra puteti elabora materialele ce vor consitui continutul sitului. Aceste materiale in prima faza vor fi administrate de catre EnjoyMedia, ceea ce presupune ca introducerea lor in site cade in responsabilitatea noastra.

Se poate imbunatati situl pe parcurs ?

Lumea in care traim este dinamica, cu provocari in crestere constanta. Situl si conceptul de promovare al proiectului dumneavoastra sunt create in asa fel incat sa faca fata mediului pentru care au fost create. Aplicatiile pe care le dezvoltam se pot modifica functie de necesitatile dumneavoastra, oricand si la aproape orice nivel de complexitate. Structura siturilor este conceputa modular, astfel putandu-se adauga sau scoate optiuni privind functionalitatea. Pentru a adauga functii noi unui proiect dezvoltat cu noi tot ce aveti de facut este sa ne contactati si sa ne aduceti la cunostnta noile specificatii.

Care este durata medie de realizare a unui site ?

Incercam pe cat posibil sa preluam comenzi numai in limita timpului ramas de la proiectele in derulare, tocmai pentru a putea satisface exigentele noilor proiecte. Functie de complexitatea acestora, perioada de realizare se poate extinde de la o saptamana pana la o luna. Pentru a putea face o estimare corecta ne sunt necesare informatii cu privire la  proiect iar raspunsul nostru il primiti in maxim 2 zile de la discutia preliminara cu agentul EnjoyMedia.

Care este nivelul de complexitate la care pot ajunge ?

Principiul pe baza caruia dezvoltam siturile este acela de a le face cat mai flexibile, motiv pentru care structura aplicatiilor este una modulara. Puteti selecta dintr-un numar mare de module functionale, adaptabile necesitatilor dumneavoastra. Pentru aplicatii complexe EnjoyMedia creaza modulele de care aveti nevoie, pe baza specificatiilor dumneavoastra.

Care este modalitatea de plata ? Se poate plati si in mai multe etape ?

Ca modalitate de plata puteti opta pentru ordin de plata sau cash. Functie de posibilitatile sau planurile dumneavoastra, puteti opta pentru plata in avans, esalonat odata cu progresul proiectului sau avans de 30% la semnarea contractului si 70% la finalizarea acestuia.

Imi este necesar modulul de administrare ?

Modulul de administrare a sitului va permite actualizarea continutului si adaugarea de noi functii sitului. Utilizarea acestui modul este foarte facila si poate fi facuta de catre oricine, oricand, de oriunde aveti o conexiune la Internet.
In cazul in care considerati ca informarea in timp util a potentialilor clienti despre noutatile pe care le oferiti este importanta, iar costurile ridicate de aceasta sunt practice nule, putem considera ca acest modul este foarte util.

Ma avantajeaza financiar un atfel de modul ?

Daca situl dumneavoastra are inclus un modul de administrare puteti actualiza continutul ori de cate ori este nevoie,  de oriunde, fara a avea cunostinte de programare si fara a fi nevoit sa platiti o persoana specializata in acest sens. Economisiti bani si timp facand acest lucru chiar dumneavoastra sau numind un angajat care sa il faca pentru dumneavoastra.

Am optat pentru un site dinamic, cu modul de administrare.
Acum cine imi administreaza situl ?

Orice modificari ulterioare receptiei proiectului vor fi efectuate de catre client sau de persoane numite de catre client. Este chiar esenta avantajului pe care vi l-ati creat cand ati ales acest modul de administrare.
Serviciile de administrare pot fi efectuate si de catre EnjoyMedia doar in conditiile existentei unui acord contractual cu privire la mentenanta.
Cu exceptia cazului in care exista un acord contractal cu privire la mentenata, actualizarea informatiei, schimbarea continutului, adaugarea sau eliminarea unor functii caracteristice  sitului nu constituie o obligatie a EnjoyMedia dupa receptia proiectului de catre beneficiar.

Cum invat sa folosesc modulul de administrare ?

Optand petru un serviciu EnjoyMedia opatati de fapt pentru solutii complete create pentru satisfacerea necesitatilor dumneavoastra.
La receptia proiectului, agentul EnjoyMedia va va face o trecere in revista a functiilor incluse si a modului de functionare al acestora. Odata cu primirea proiectului veti primi de asemenea si o serie de materiale cu rol demonstrativ.
Pentru fiecare client ale EnjoyMedia se creaza un cont de acces pe situl nostru de unde veti putea descarca informatii cu privire la descrierea si modul de functionare a modululelor instalate.  In momentul de fata toate modulele si functiile sitului sunt documentate in detaliu pentru a va facilita utilizarea lor fara probleme.

Am un site mai vechi, care necesita actualizare. Ce imi sugerati ?

Daca ati ajuns deja la aceasta concluzie inseamna ca intelegeti acum avantajul unui site dinamic, in care puteti modifica orice element oricand chiar dumneavoastra.
Sugestia noastra este introducerea unui modul de administrare, odata cu realizarea programarii pentru un site cu adevarat dinamic, care sa va sustina eforturile ori de cate ori e nevoie.
Putem realiza orice site pe baza specificatiilor, identic din punct de vedere vizual cu actualul site sau cu un aspect care sa corespunda noilor cerinte. Odata ce ati optat pentru un site dinamic, veti fi convinsi de avantajele lui si va veti putea ocupa in continuare numai de optimizarea afacerii, lasand in urma grijile referitoare la site si dificultatile de actualizare. 

Cum functioneaza acest modul ?

Momentan elaboram un help online care sa va asiste in lucrul cu modulul de adminsitrare al sitului dumneavoastra. Impreuna cu acest help online veti primi si un manual cu peste 100 de pagini de documenatie completa asupra modului de utilizare. In cazul in care problema dumneavoastra nu este descrisa in aceste manuale, va rugam sa ne contactati si va vom sugera o solutie in cel mai scurt timp. Pentru noi conteaza sa avem numai clienti multumiti, astfel ca va vom sustine in fiecare etapa a colaborarii.

 
  EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design  
  Webdesign, programare¬†EnjoyMedia - Web Design, Identitate Online, Fotografie profesionala ¬†2010. Toate drepturile rezervate. EjoyMedia Fotografie Digitala Profesionala si Web Design